Ajándékozzon gobelint karácsonyra!

Vásároljon most kivarrható gobelin készletet webáruházunk kínálatából vagy rendeljen egyedi nyomtatású hímző készletet, hogy legyen ideje kivarrni karácsonyig. A gobelin nem csak karácsonyra, hanem születésnapra, esküvőre és egyéb évfordulókra is nagyszerű ajándék. Kivarrva vagy akár kivarrható készlet formájában egyaránt.

Bella Gobelin webáruház

Kávé rendelés: ingyenes házhoz szállítás Baja városában

Mivel a vállalkozásunk bajai székhellyel rendelkezik, ezért Baja városában ingyenesen tudjuk házhoz szállítani a 2.000 Ft feletti rendeléseket.

A megrendelések leadása esetén a pénztár oldalon, bajai cím megadása esetén a webáruház nem számol fel szállítási díjat.

Bajai címre történő, hétköznap délelőtt leadott megrendeléseit legtöbbször még aznap vagy a következő napon házhoz szállítjuk.

Bajai rendeléseket telefonon is fel tudunk venni a

06706172668

telefonszámon.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a KKÁVÉ webshopban rendelt termékekről – AAM miatt – áfa mentes számlát tudunk kiállítani. Kereskedelmi, üzleti vásárlók számára, akik áfás áron szeretnének vásárolni, a https://kavending.hu címen elérhető, partner webáruházunkat tudjuk ajánlani. [hirdetés]